2232
results.
Ultrasonographic investigation on udder edema in dairy cows
Ultrasonographische Untersuchungen zum Euterödem bei Milchkühen
Project Investigators: Prof. Dr. M. Hoedemaker; Charis Drummer; Dr. Matthias Lüpke
Duration: Novemer 2005 until June 2008
Applicatin of a lameness score and relatinships between animal health, milk production and fertility in dairy cows.
Nutzung eines Lahmheitscores und Beziehung zwischen Tiergesundheit, Leistung und Fruchtbarkeit von Milchkühen
Project Investigators: Prof. Dr. M. Hoedemaker; Corinna Orgel
Duration: June 2005 until June 2008
Bioavailability and Biotransformation of tea components with antioxidative properties
Bioverfügbarkeit und Biotransformation antioxidativ wirksamer Inhaltsstoffe aus Tee
Project Investigators: Prof. Dr. Waldemar Ternes; Cornelia Bock, Lebensmittelchemikerin; Susanne Kreuz, Lebensmittelchemikerin
Duration: July 2005 until December 2008
Investigation of intestinal permeability using Iohexol
Untersuchung der intestinalen Permeabilität mittels Iohexol
Project Investigators: Prof. Dr. Waldemar Ternes; Stefanie Klenner, TÄ; Katrin Strube, TÄ
Duration: March 2005 until End 2008
Determination of the temperature distribution in new annealing ovens
Bestimmung der Temperaturverteilung in neuen Temperöfen
Project Investigators: Dr. Matthias Lüpke; Ing. Frank Goblet
Duration: Mid 2005 until Mid 2008
Control of the intestinal flora ecology in poultry for ensuring
the products safety for human consumers
Kontrolle der Instestinalflora beim Geflügel zur Sicherstellung des gesundheitlichen Verbraucherschutzes
Project Investigators: Prof. Dr. G. Klein; Dr. V. Atanassova; Dr. Al-Masri; F. Reich; M. Langen
Duration: April 2005 until March 2008
Hygiene of game meat
Hygienestatus von direktvermarktetem und gehandeltem Wildbret aus verschiedenen Jagdrevieren Deutschlands
Project Investigators: Dr. V. Atanassova; Prof. Dr. G. Klein
Duration: December 2005 until Mid 2008
Micro-encapsulated probiotics as food additive in meat products
Entwicklung von mikroverkapselten Probiotika-Präparaten
zum Einsatz als Zusatzstoff in Fleischerzeugnissen
Project Investigators: Prof. Dr. G. Klein; J. Jähne; Dr. C. Bonaparte
Duration: Mid 2005 until Beginning 2008
Fat substitution and trans glutaminase as additive in meat products
Einsatz von Fettaustauschstoffen und Transglutaminase als Zutat bei der Herstellung von Brühwursterzeugnissen
Project Investigators: Prof. Dr. G. Klein; PD Dr. B. Nowak
Duration: End 2005 until End 2008
Evaluation of genetic diversity in domestic breeds kept in zoos and zoological gardens
Evaluierung der genetischen Diversität von Nutz- und Haustierrassen in Zoos und Tierparks
Project Investigators: Prof. Dr. O. Distl; TÄ Antje Hermanns
Duration: October 2004 until December 2008