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results.
Investigations on effects of combination of a microbial lipase and a porcine pancreatic multienzyme product on nutrient digestibility (prececal / total) by using pancreatic duct ligated minipigs
Untersuchungen zum Einsatz einer mikrobiell synthetisierten Lipase in Kombination mit einem pankreatischen Multienzymprodukt porciner Herkunft auf die Verdaulichkeit der Rohnährstoffe (praecaecal / gesamt) bei Schweinen mit experimentell ausgelöster exokriner Pankreasinsuffizienz (Modelltier pankreasgangligiertes Minischwein)
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; Dr. A. Mößeler; TÄ K. Kalla
Duration: End 2007 until End 2009
Effect of grinding intensity and physical form of the diet (pelleted / mash) of compound feed (identical in chemical and botanical composition) on milieu of gastric content in pigs
Auswirkungen von Futtermitteln verschiedener Vermahlungsgrade und verschiedener Konfektionierung auf Magenschleimhaut und Milieubedingungen im Magen von Schweinen
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; Dr. A. Mößeler; TÄ S. Köttendorf
Duration: Mid 2007 until End 2009
Investigation on composition, palatability and digestbility of turkey slaughter by-products for evaluation of an adaequate complete diet for dogs
Untersuchungen zur Zusammensetzung, Akzeptanz und Verdaulichkeit von Nebenprodukten aus der Geflügelschlachtung zur Entwicklung eines adäquaten Feucht-Alleinfutters für Hunde
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; TÄ S. Zahn
Duration: September 2007 until April 2009
Minced poultry - Introduction of a novel convenience product using innovative production technologies: Investigation on the microbiological safety and sensory product quality of minced poultry after application of cold-fogged citric acid.
Geflügelhackfleisch - Einführung eines neuen Convenience-Produktes mit innovativer Herstellungstechnologie: Untersuchungen zur mikrobiologischen Beschaffenheit und sensorische Produktqualität von Geflügelhackfleisch nach Einsatz kaltvernebelter Zitronensäure.
Project Investigators: PD Dr. B. Nowak; Dr. T. v. Müffling; Prof. Dr. G. Klein
Duration: Beginning 2007 until Beginning 2009
Kinetic of sporocidal effects of disinfectant agents on Bacillus cereus
Kinetik der Abtötung von Bacillus cereus durch sporozide Desinfektionsmittel
Project Investigators: Prof. Dr. G. Klein; Dr. H. Nagengast; N. Sudhaus
Duration: Beginning 2007 until End 2009
Analysis of differential transcripts of infectious third stage and in vitro percutaneously migrated Ancylostoma caninum larvae
Analyse differentieller Transkripte infektiöser dritter und in vitro perkutan gewanderter Ancylostoma caninum-Larven
Project Investigators: C. Strube, PhD; Prof. Dr. T. Schnieder
Duration: Mid 2006 until Mid 2009
SAFEHOUSE: "Analyse und Kontrolle der Kontamination von Eiern durch Salmonellen und anderen Zoonosenerregern nach der Umstellung der Legehennenhaltung auf ausgestaltete Käfige und alternative Haltungssysteme".
SAFEHOUSE: "Analysis and control of egg contamination by Salmonella and other zoonotic pathogens after the move of laying hens to enriched cages and alternative housing systems".
Project Investigators: Schulz, Jochen; Hartung, Jörg
Duration: October 2006 until September 2009
Investigation on Prevalance of Francisella tularensis and Brucella suis as well as Reproduction Status in European Brown Hare Populations in Lower Saxnony, Germany.
Probenahme zur Untersuchung des Infektionsstatus von Tularämie und Brucellose sowie der Reproduktionsrate beim Feldhasen in Niedersachsen
Project Investigators: Dipl.-Biol. Ulrich Voigt
Duration: September 2006 until August 2009
Heart rate and behavior of warm-blooded horses in the geginning of the riding-training
Herzfrequenz und Verhalten von Warmblutpferden in der Anreitphase und zu Beginn der Ausbildung
Project Investigators: Prof. Dr. H. Hackbarth ; TÄ A. Hellmold; Dr. W. Bohnet
Duration: January 2006 until Mid 2009
Biovailability of the major compoundspresent in Rooibos and Honeybush with an antioxident potency
Bioverfügbarkeit antioxidativ wirksamer Inhaltsstoffe aus Rotbusch- und Honeybusch-Extrakten
Project Investigators: Prof. Dr. Waldemar Ternes ; Constance Bock, Lebensmittelchemikerin; Susanne Keuz,Lebensmittelchemikerin
Duration: July 2006 until Mid 2009