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results.
Study of tenacity of Enterococcus cecorum
Untersuchungen zur Tenazität von Enterococcus cecorum
Project Investigators: Prof. Dr. Silke Rautenschlein, PhD; Dr. Arne Jung
Duration: May 2017 until Novemer 2018
Molecular and serological surveillance for non-primate hepacivirus (NPHV) in South African equids
Molecular and serological surveillance for non-primate hepacivirus (NPHV) in South African equids
Project Investigators: PD Dr. Jessika-M. Cavalleri
Duration: Beginning 2017 until End 2018
Experimental studies on potential effects of secondary plant constituents as feed additives on the gut health in fattening chicken
Untersuchungen zu Auswirkungen sekundärer Pflanzeninhaltsstoffe im Mischfutter auf die Gesundheit des Magen-Darm-Trakts von Masthähnchen
Project Investigators: Prof. Dr. Josef Kamphues; Dr. M. Kölln; TA M. Pflitsch
Duration: April 2017 until December 2018
Experimental studies on prececal digestibility rates of complete feeds in minipigs fitted with an ileocecal canula
Untersuchungen zur praecaecalen Verdaulichkeit von Nährstoffen in Mischfuttermitteln am Modell ileumfistulierter Göttinger Miniatur-Schweine
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; L. Schulten
Duration: January 2017 until December 2018
Experimental studies on effects of insect meal (Hermetia illucens) as the main protein source on nutritive value (acceptance/digestibility) and suitability (e. g. faecal quality) in complete diets for dogs
Untersuchungen zu Auswirkungen von Larvenmehl (Hermetia illucens) als Proteinquelle im Alleinfutter auf den Futterwert (Akzeptanz/Verdaulichkeit) sowie die Verträglichkeit (u. a. Kotbeschaffenheit) bei Hunden
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; Dr. M. Kölln; TÄ L. Meyer
Duration: May 2017 until September 2018
Effects of type and intensity of grain milling (wheat/rye/barley) in compound feeds for its nutritive value (digestibility), physicochemical properties (digesta viscosity/water holding capacity) as well as on gastrointestinal health in pigs
Zur Bedeutung von Art und Intensität der Getreidevermahlung (Weizen/Roggen/Gerste) im Mischfutter für seinen Futterwert (Verdaulichkeit), seine physikochemischen Eigenschaften (Viskosität/Wasserhaltevermögen) und die Gesundheit des Magen-Darm-Trakts von Schweinen
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; TA R. Grone
Duration: April 2017 until September 2018
"Controlled fermentation" of liquid diets and its effects on the nutritive value and gut health in pigs
Die "Kontrollierte Fermentation" von Flüssigfutter - Auswirkungen auf den Futterwert sowie die Gesundheit des Magen-Darm-Trakts von Schweinen
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; TA S. Bunte
Duration: October 2017 until September 2018
Use of humic acid-rich peat as a compound feed ingredient for pigs on fermentation characteristics in the digesta, the composition of the microbiome and the viability/survival rate of Salmonella in vitro in peat-containing digesta samples
Einsatz Huminsäure-reichen Torfes als Mischfutterkomponente für Schweine auf Fermentationscharakteristika im Chymus, die Zusammensetzung des Mikrobioms und die Überlebensfähigkeit von Salmonellen in vitro im torfhaltigen Chymus
Project Investigators: Prof. Dr. G. Breves; Junprof. Dr. C. Visscher; Prof. Dr. J. Kamphues
Duration: October 2017 until September 2018
Influence of a constant dietary arginine level at gradually reduced crude protein contents on performance and foot pad health in broilers
Einfluss einer konstanten Argininversorgung im Alleinfutter bei stufenweise reduzierten Proteingehalten auf die Leistung und Fußballengesundheit von Broilern
Project Investigators: Junprof. Dr. C. Visscher ; TÄ C. Ullrich
Duration: October 2017 until February 2018
Prevalence and characterization of gastro- and enteroliths in the alimentary tract of farmed ostriches in Germany
Vorkommen und Charakterisierung von Gastro- und Enterolithen im Magen-Darm-Trakt von Straußen aus hiesiger Farmhaltung
Project Investigators: Prof. Dr. J. Kamphues; TA F. Schuchmann; Dr. J. Hankel
Duration: March 2017 until September 2018