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results.
Multivariate assessment of animal welfare through integrative data acquisition and validation of animal indicators in pigs on farm level
MulTiViS - Multivariate Bewertung des Tierwohls durch integrative Datenerfassung und Validierung von Tierwohlindikatoren in Schweinebeständen
Project Investigators: Prof. Dr. L. Kreienbrock; Julia Große-Kleimann
Duration: January 2017 until December 2020
PraeMAP - Prevalence of Johnes Disease in different regions of Germany
PraeMAP - Prävalenz von Paratuberkulose in verschiedenen Regionen in Deutschland
Project Investigators: Prof. M. Hoedemaker; PD. Dr. A. Campe
Duration: July 2017 until September 2020
Sustainable Trout Aquaculture Intensification
Sustainable Trout Aquaculture Intensification, SusTAIn
Project Investigators: Steinhagen, Dieter
Duration: January 2017 until July 2020
Innovative antimicrobial concepts in artificial insemination of pigs
Innovative antimikrobielle Konzepte in der Schweinebesamung
Project Investigators: Prof. Dagmar Waberski; Dr. Anne Luther; Helen Jäkel
Duration: April 2017 until March 2020
Radiographic pelvimetry to predict dystocia in bitches
Radiographic pelvimetry to predict dystocia in bitches
Project Investigators: Goericke-Pesch, Sandra
Duration: Beginning 2017 until Mid 2020
Effect of semional plasma on liquid preserved boar spermatozoa during long-term storage
Wirkung von Seminalplasma auf konservierte Eberspermatozoen während der Langzeitlagerung
Project Investigators: Prof. Dr. Dagmar Waberski; Dr. Anne-Marie Luther; Lisa Höfner
Duration: January 2017 until June 2020
Low-temperature cooking of game meat
Niedrigtemperaturgaren von Wildfleisch - Einfluss auf Produktqualität und Lebensmittelsicherheit
Project Investigators: Dr. A. Becker; Dr. Tobias Abel; PD. Dr. Amir Abdulmawjood; Prof. Dr. Madeleine Plötz
Duration: April 2017 until May 2020
Antimicrobial effect of food cultures on Campylobacter
Antimikrobielle Wirkung von Lebensmittel-Kulturen auf Campylobacter
Project Investigators: Dr. S. Kittler; Prof. Dr. Madeleine Plötz; L. Bungenstock
Duration: March 2017 until February 2020
PAC-CAMPY - Prevention and Control of Campylobacter-Infections - A "One-Health"-Approach - Specific mitigation strategies for reduction of Campylobacter along the food chain
PAC-CAMPY - Prävention und Bekämpfung von Campylobacter-Infektionen - Ein "One-Health"-Ansatz - Spezifische Minimierungsstrategien zur Reduktion von Campylobacter entlang der Lebensmittelkette
Project Investigators: Prof. Dr. Madeleine Plötz; Dr. Sophie Kittler; Elisa Peh; Severin Steffan
Duration: September 2017 until August 2020
Characterization of Campylobacter-specific Bacteriophages and evaluation of their application with regard to food safety
Charakterisierung von Campylobacter-spezifischen Bakteriophagen und Beurteilung ihrer Anwendung unter dem Aspekt der Lebensmittelsicherheit
Project Investigators: Dr. S. Kittler; Prof. Dr. Madeleine Plötz; Severin Steffan
Duration: August 2017 until August 2020