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results.
Effects of various coccidiostat combinations as feed additives on health status and per-formance of broilers
Vergleich der Auswirkungen verschiedener Kombinationen von
Kokzidiostatika als Futtermittelzusatzstoffe auf die Gesundheit und Leistung von Broilern
Project Investigators: Kamphues, Prof. Dr. Josef; Bodmann, Björn
Duration: July 2009 until January 2010
Effects of different dietars measures (diet composition / feed additives) on the NH3 emission keeping companion rabbits
Auswirkungen verschiedener Fütterungsmaßnahmen (Rationen/Futterzusätze) auf die NH3-Emission bei der Haltung von Kaninchen als Heimtiere
Project Investigators: Kamphues, Prof. Dr. Josef; Wolf, Dr. Petra
Duration: April 2009 until June 2010
Effects of a feed additive (diatomite product) on duration and intensity of clinical symptoms in weaned piglets experimentally infected with enterotoxic E. coli
Auswirkungen eines Futterzusatzstoffes (Cu- und Zn-haltige Diatomeenerde) auf den Verlauf (Dauer und Intensität klinischer Symptome) einer experimentellen Infektion mit enterotoxischen E. coli beim Absetzferkel
Project Investigators: Kamphues, Prof. Dr. Josef; Mößeler, Dr. Anne; Radko, Dr. Dmytro
Duration: July 2009 until January 2010
Freezing of boar spermatozoa as a model for biodiversity conservation
Tiefgefrierkonservierung von Eberspermatozoen als ein Modell zur Erhaltung der Biodiversität
Project Investigators: Prof. Dr. Dagmar Waberski; Dr. Heiko Henning
Duration: September 2009 until August 2010
Preservation of chilled and frozen dog semen regarding practicability and shipping conditions
Konservierung von Hundesperma in flüssigem, gekühlten oder tiefgefrorenen Zustand unter besonderer Berücksichtigung der Praktikabilität und des Spermaversandes
Project Investigators: Prof. Dr. Anne-Rose Günzel-Apel; Dr. Carola Urhausen; Dr. Heiko Henning; Dr. Isabel Candia Nunes da Cunha
Duration: October 2009 until End 2010
Quantification and differentiation of viable and non-viable foodborne pathogens by PCR
Quantifizierung und Unterscheidung von lebenden und toten Lebensmittelinfektionserregern mittels PCR
Project Investigators: Prof. G. Klein
Duration: Mid 2009 until Mid 2010
Processing of blood by pulsed electric fields for protein production in food of animal origin
Aufarbeitung von Schlachttierblut mit Hilfe gepulster elektrischer Felder (PEF) zum nachhaltigen Einsatz als Proteinreserve für Lebensmittel tierischen Ursprungs
Project Investigators: Prof. B. Nowak; Prof. G. Klein; Dr. Annika Boulaaba
Duration: Beginning 2009 until End 2010
Sequential patterns of milk antibodies against lungworms in dairy cattle
Milchserologische Verlaufsuntersuchung zum Lungenwurmbefall des Rindes
Project Investigators: C. Strube, PhD; Prof. Dr. T. Schnieder
Duration: Mid 2008 until End 2010
Differential transcript analysis of hypobiotic and non hypobiotic parasitic Dictyocaulus viviparus larvae
Differentielle Transkriptomanalyse hypobiotischer und nicht hypobiotischer parasitischer Dictyocaulus viviparus-Larven
Project Investigators: C. Strube, PhD; Prof. Dr. T. Schnieder
Duration: Mid 2008 until End 2010
Establishment of an in vitro model fort he percutaneous migration of Ancylostoma caninum larvae
Etablierung eines in vitro Modells zur Hautwanderung von Ancylostoma caninum Larven
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Project Investigators: C. Welz, PhD; Prof. Dr. T. Schnieder
Duration: Beginning 2008 until Beginning 2010