Ahmed, M. F. E., Alssahen, M., Lämmler, C., Hoffmann, C., Prenger-Berninghoff, E., Ewers, C., Plötz, M., & Abdulmawjood, A. (2022). Phenotypic and genotypic approach to characterize a Trueperella pecoris strain isolated from necrotic vestibulitis of a camel (Camelus dromedarius). Letters in Applied Microbiology: The Official Journal of the Society for Applied Microbiology, 75(2), 363–367. https://doi.org/10.1111/lam.13735
Details anzeigen
Ahmed, M., Abd El-Wahab, A., Chuppava, B., Visscher, C. F., & Abdulmawjood, A. (2022). Broiler insects’ role in antimicrobial resistant Campylobacter, Salmonella and Staphylococcus aureus carry over between broiler flocks. In 20th Congress of the International Society for Animal Hygiene: 05. - 07. October 2022. Freie Universität Berlin.
Details anzeigen
Bielig, A. (2022). Erhebungen zu biologischen Grunddaten, verschiedenen Ernährungstrends und dem Gesundheitsstatus von in Deutschland gehaltenen Hunden im Zeitraum von 2009 bis 2019. https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00007123
Details anzeigen
Chuppava, B., Abd El-Wahab, A., Schiel, B., Ratert, C., Reckels, B., Visscher, C., Kamphues, J., & Lingens, J. B. (2022). Impacts of mannanase supplementation in guar meal by-product on broiler chickens performance, foot pad health and selected organ traits: a pilot study. European poultry science, 86. https://doi.org/10.1399/eps.2022.363
Details anzeigen
Eckey, I. (2022). Epidemologische Untersuchung zur Salmonellenprävalenz in Ferkelerzeugerbetrieben und diätetische Ansätze zu deren Reduktion (1. Auflage). DVG Service GmbH.
Details anzeigen
Flachowsky, G., & Kamphues, J. (2022). The last 25 years (1997-2021) of the Society of Nutrition Physiology (GfE). In Society of Nutriion Physiology (Ed.), Proceedings of the Society of Nutrition Physiology: 76th digital conference 08th-10th March 2022 (Vols. 31, 2022, pp. 21–42). DLG-Verlag.
Details anzeigen
Hankel, J., Chuppava, B., Wilke, V., Hartung, C. B., Muthukumarasamy, U., Strowig, T., Bach Knudsen, K. E., Kamphues, J., & Visscher, C. (2022). High dietary intake of rye affects porcine gut microbiota in a Salmonella Typhimurium infection study. Plants, 11(17). https://doi.org/10.3390/plants11172232
Details anzeigen
Hankel, J., Chuppava, B., Wilke, V., Hartung, C. B., Strowig, T., Kamphues, J., & Visscher, C. (2022). Auswirkungen der Fütterung von Roggen oder Weizen auf die Mikrobiota im Darm experimentell mit Salmonella Typhimuriuminfizierter Ferkel. In Tagung der DVG-Fachgruppe Tierernährung: 15. Oktober 2022. DVG-Service.
Details anzeigen
Hankel, J., Gibson, T., Skov, J., Andersen, K. B., Dargatz, M., Kappel, A., Thiemann, F., Curtis, B., Chuppava, B., & Visscher, C. (2022). Monitoring of Campylobacter jejuni in a chicken infection model by measuring specific volatile organic compounds and by qPCR. Scientific Reports, 12. https://doi.org/10.1038/s41598-022-15863-7
Details anzeigen
Hankel, J., Kittler, S., Chuppava, B., Galvez, E., Strowig, T., Becker, A., Köckritz-Blickwede, M. von, Plötz, M., & Visscher, C. (2022). Luminal and mucosa-associated caecal microbiota of chickens after experimental Campylobacter jejuni infection in the absence of Campylobacter-specific phages of group II and III. Microbial Genomics, 8(10), 000874. https://doi.org/10.1099/mgen.0.000874
Details anzeigen