Artikel/Kapitel
Windhorst, H.-W. (2021). Chov prasat, produkce a obchod se vepřovým masem v EU v roce 2020: situační zpráva. Maso, 4, 41–43.
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). Červeno-bílý posun v globálni produkci masa. Část 1: Dynamika na úvroni kontinentů. Maso, 2, 29–33.
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). Alternativní proteiny v obchodní síti. Jaká aktuálni nabídka a co můžeme očekávat? Maso, 4, 52–56.
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). Náhražky masa rostlinného původu - začátek změny paradigmatu konzumace masa? Maso, 1, 22–28.
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). Dynamika i struktura chovu prasat a produkce vepřového masa v USA. Maso, 5, 33–37.
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). The forgotten world: the chicken meat industry in the least developed countries. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(3), 28–32. https://issuu.com/zootecnica
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). The impacts of the red-white-shift in global meat production on meat trade. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(6), 20–24. https://issuu.com/zootecnica
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). The forgotten world: the egg industry in the least developed countries. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(2), 22–25. https://issuu.com/zootecnica
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). The dynamics of the U. S. egg industry between 2010 and 2020. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(7/8), 22–25. https://issuu.com/zootecnica
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). The Champions League of the egg producing countries. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(1), 26–29. https://issuu.com/zootecnica
Details anzeigen
Details anzeigen
Buch /Serie/Herausgeberwerk
Windhorst, H.-W. (2021). Beiträge zur Entwicklung der Erzeugung alternativer Ei- und Fleischprodukte (1. Auflage, Vol. 28). WING, Wissenschaft und Innovation für Nachhaltige Geflügelwirtschaft. https://wing.tiho-hannover.de/pdf_files/wing-bzg-heft-28_1122_1.pdf
Details anzeigen
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2021). Studien zu Dynamik in der globalen Fleischerzeugung und zu Brasilien und den USA (1. Auflage, Vol. 29). WING, Wissenschaft und Innovation für Nachhaltige Geflügelwirtschaft. https://wing.tiho-hannover.de/pdf_files/wing-bzg-heft-29_1167_1.pdf
Details anzeigen
Details anzeigen