Nievert, L. I., Becker, A., Kittler, S., Peh, E., Visscher, C. F., & Plötz, M. (2022). Inokulationsversuch verschiedener Lebensmittelmatrices mit einem kommerziell erhältlichen Phagen und einer Kombinationsbehandlung. In Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft. Arbeitsgebiet Lebensmittelsicherheit und Verbraucherschutz (Ed.), 62. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelsicherheit und Verbraucherschutz: 25. - 28. Oktober 2022 Garmisch-Partenkirchen & Online. Verlag der DVG Service GmbH.
Details anzeigen
Details anzeigen
Ohlsen, S. (2022). Observational Field Study on Pastures with Common Ragwort (Senecio jacobaea L.) from an Animal Health and Nature Conservation Perspective. https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00007144
Details anzeigen
Details anzeigen
Ohlsen, S., Ganter, M., Wohlsein, P., Reckels, B., Huckauf, A., Lenzewski, N., & Aboling, S. (2022). Grazing ecology of sheep and its impact on vegetation and animal health in pastures dominated by common ragwort (Senecio jacobaea L.): Part 1: Vegetation. Animals: An Open Access Journal from MDPI, 12(8). https://doi.org/10.3390/ani12081000
Details anzeigen
Details anzeigen
Ohlsen, S., Ganter, M., Wohlsein, P., Reckels, B., Huckauf, A., Lenzewski, N., & Aboling, S. (2022). Grazing ecology of sheep and its impact on vegetation and animal health on pastures dominated by common ragwort (Senecio jacobaea L.): Part 2: Animal Health. Animals: An Open Access Journal from MDPI, 12(10). https://doi.org/10.3390/ani12101289
Details anzeigen
Details anzeigen
Osman, A., Abd El-Wahab, A., Ahmed, M. F. E., Buschmann, M., Visscher, C., Hartung, C. B., & Lingens, J. B. (2022). Nutrient composition and in vitro fermentation characteristics of sorghum depending on variety and year of cultivation in northern Italy. Foods: Open Access Journal, 11(20). https://doi.org/10.3390/foods11203255
Details anzeigen
Details anzeigen
Osman, A., Hartung, C. B., Lingens, J. B., Rohn, K., Schreiner, T., Ahmed, M. F. E., Hankel, J., Abd El-Wahab, A., & Visscher, C. (2022). Fermentation characteristics of rye and sorghum depending on water: Feed ratio. Fermentation, 8. https://doi.org/10.3390/fermentation8040155
Details anzeigen
Details anzeigen
Reckels, B., Schwennen, C., El-Wahab, A. A., Hoelscher, R., & Visscher, C. (2022). Early prediction of carcass composition in fattening pig types using a soy-free and locally grown feed ration by means of ultrasound examination. In ESPHM 2022 proceedings: 13th European Symposium of Porcine Health Management : Budapest/Hungary May 11 - 13, 2022.
Details anzeigen
Details anzeigen
Rosengart, S. (2022). Charakterisierung der Gesundheit und Leistungsfähigkeit von Sauen durch Thermografie und klinische Untersuchung (1. Auflage). DVG Service GmbH.
Details anzeigen
Details anzeigen
Rosengart, S., Chuppava, B., Trost, L.-S., Henne, H., Tetens, J., Traulsen, I., Deermann, A., Wendt, M., & Visscher, C. (2022). Characteristics of thermal images of the mammary gland and of performance in sows differing in health status and parity. Frontiers in veterinary science, 9. https://doi.org/10.3389/fvets.2022.920302
Details anzeigen
Details anzeigen
Saeed Osman, A. (2022). In-vitro-Untersuchungen zur Fermentation von Roggen und Sorghum sowie futtermittelkundliche Charakterisierung der entsprechenden Fermentate.
Details anzeigen
Details anzeigen