Artikel/Kapitel

Windhorst, H.-W. (2021). Liegt die Zukunft alternativer Proteine in Asien? Fleischwirtschaft, 101(3), 46–50. http://www.dfv-archiv.de/datenbanken/contents/?i_object=9&OK=1
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Windhorst, H.-W. (2021). The forgotten world: the egg industry in the least developed countries. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(2), 22–25. https://issuu.com/zootecnica
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Windhorst, H.-W. (2021). The Champions League of the egg producing countries. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(1), 26–29. https://issuu.com/zootecnica
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Windhorst, H.-W. (2021). The red-white shift in global meat production. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(5), 32–37. https://issuu.com/zootecnica
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Windhorst, H.-W. (2021). Dynamics and patterns of the U.S. broiler industry: Part 1 - 50 years in retrospect. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(9), 24–28. https://issuu.com/zootecnica
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Windhorst, H.-W. (2021). The forgotten world: the chicken meat industry in the least developed countries. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(3), 28–32. https://issuu.com/zootecnica
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Windhorst, H.-W. (2021). The impacts of the red-white-shift in global meat production on meat trade. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(6), 20–24. https://issuu.com/zootecnica
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Windhorst, H.-W. (2021). Dynamics and patterns of the U.S. broiler industry: Part 2 - Changing spatial patterns in production and trade. Zootecnica International: Monthly Journal of Poultry Science and Breeding Technology, 43(10), 28–32. https://issuu.com/zootecnica
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Windhorst, H.-W. (2021). Alternative Proteine im Supermaktregal. Was gibt es momentan schon, was können wir in Zukunft erwarten? Fleischwirtschaft, 101(6), 80–84. http://www.dfv-archiv.de/datenbanken/contents/?i_object=9&OK=1
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Windhorst, H.-W. (2021). Globale Schweinefleischerzeugung: Wachstum findet woanders statt. DGS: Das Magazin für die Geflügelwirtschaft, 73(1), 42–45. https://www.dgs-magazin.de/
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Buch /Serie/Herausgeberwerk

Windhorst, H.-W. (2021). Beiträge zur Entwicklung der Erzeugung alternativer Ei- und Fleischprodukte (1. Auflage, Vol. 28). WING, Wissenschaft und Innovation für Nachhaltige Geflügelwirtschaft. https://wing.tiho-hannover.de/pdf_files/wing-bzg-heft-28_1122_1.pdf
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Windhorst, H.-W. (2021). Studien zu Dynamik in der globalen Fleischerzeugung und zu Brasilien und den USA (1. Auflage, Vol. 29). WING, Wissenschaft und Innovation für Nachhaltige Geflügelwirtschaft. https://wing.tiho-hannover.de/pdf_files/wing-bzg-heft-29_1167_1.pdf
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