Artikel/Kapitel

Lühe, T., Volkmann, N., Probst, J., Dreyer-Rendelsmann, C., Schulz, J., & Kemper, N. (2022). Bacterial burden in the air of indoor riding arenas. Agriculture, 12(12). https://doi.org/10.3390/agriculture12122111
Details anzeigen
Mateus-Vargas, R. H., Butenholz, K., Volkmann, N., Sürie, C., Kemper, N., & Schulz, J. (2022). Boot swabs to evaluate cleaning and disinfection success in poultry barns. Agriculture, 12(1). https://doi.org/10.3390/agriculture12010057
Details anzeigen
Riedel, A., Rieke, L., Kemper, N., & Spindler, B. (2022). A place to be? Use of winter gardens with and without automatic enrichment devices by laying hens. Applied Sciences, 12. https://doi.org/10.3390/app12073650
Details anzeigen
Seufert, S., Volkmann, N., Schmidt-Mosig, J., & Kemper, N. (2022). Occurrence of claw asymmetries in fattening pigs and potential impact on the development of sole ulcerations. Porcine Health Management, 8. https://doi.org/10.1186/s40813-022-00281-y
Details anzeigen
Stracke, J., Andersson, R., Volkmann, N., Spindler, B., Schulte-Landwehr, J., Günther, R., & Kemper, N. (2022). Footpad monitoring: reliability of an automated system to assess footpad dermatitis in turkeys (Meleagris gallopavo) during slaughter. Frontiers in Veterinary Science, 9. https://doi.org/10.3389/fvets.2022.888503
Details anzeigen
Volkmann, N., Sürie, C., & Spindler, B. (2022). Bloß keine Langeweile. DGS: Das Magazin für die Geflügelwirtschaft, 74(5), 22–25. https://www.dgs-magazin.de/
Details anzeigen
Volkmann, N., Zelenka, C., Devaraju, A. M., Brünger, J., Stracke, J., Spindler, B., Kemper, N., & Koch, R. (2022). Keypoint detection for injury identification during turkey husbandry using neural networks. Sensors, 22(14). https://doi.org/10.3390/s22145188
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2022). Revolution in der Pfanne?: Cultered meat. DGS: Das Magazin für die Geflügelwirtschaft, 74(1), 48–51. https://www.dgs-magazin.de/Suche/article-7052661-194474/revolution-in-der-pfanne-.html
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2022). EU dominiert die Handelsströme: Schweinehaltung, -erzeugung und -handel in der Europäischen Union im Jahr 2020. Fleischwirtschaft, 102(1), 20–23. http://www.dfv-archiv.de/datenbanken/contents/?i_object=9&OK=1
Details anzeigen
Windhorst, H.-W. (2022). Erzeugung und Verbrauch im Jahr 2030: Retten neue Technologien die Ernährungssicherung de stetig wachsenden Weltbevölkerung? Fleischwirtschaft, 102(2), 24–26. http://www.dfv-archiv.de/datenbanken/contents/?i_object=9&OK=1
Details anzeigen