Wilke, V., Grone, R., & Kamphues, J. (2020). Effects of substituting soybean meal by rapeseed meal (both: extracted) in rye based diets for young fattening pigs regarding digestibility and performance. In Proceedings of the Society of Nutrition Physiology: Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie (p. 81). https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00003883
Details anzeigen
Wilke, V., Grone, R., & Kamphues, J. (2020). Effects of increasing rye levels in pelleted diets for fattening pigs on the composition of gastric digesta, including so-called “doughballs.” In Proceedings of the Society of Nutrition Physiology: Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie (p. 120). https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00003890
Details anzeigen
Wilke, V., Grone, R., & Kamphues, J. (2020). Effects of increasing rye levels in compound feeds on fermentative processes in the alimentary tract of young pigs. In ESVCN Proceedings: 17. - 19.09.2020 (p. 59). https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00002984
Details anzeigen
Wilke, V., Grone, R., & Kamphues, J. (2020). Effects of increasing dietary rye levels on viscosity and DM-content of digesta as well as on stomach emptying in young pigs. In ESVCN Proceedings: 17. - 19.09.2020 (p. 50). https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00002983
Details anzeigen
Wolf, P., Cappai, M. G., & Kamphues, J. (2020). Water consumption in small mammals (dwarf rabbits, Guinea pigs and chinchillas): new data about possible influencing factors. Research in Veterinary Science, 133, 146–149. https://doi.org/10.1016/j.rvsc.2020.08.010
Details anzeigen
Youssef, I. M. I., & Kamphues, J. (2020). Fermentation of fibre rich ingredients exposed in vitro to the faecal inoculums of swine and turkeys. Veterinary Medicine and Science, 6(3), 511–517. https://doi.org/10.1002/vms3.252
Details anzeigen
Aboling, S., Rieger, H., Kölln, M., Tenhündfeld, J., Roerink, G., Platje, N., & Kamphues, J. (2019). Futterverweigerung bei Mastbullen durch eine Kontamination der Maissilage mit Gewöhnlichem Stechapfel (Datura stramonium). Tierärztliche Praxis / G, 47(2), 125–130. https://doi.org/10.1055/a-0862-5781
Details anzeigen
Bochnia, M., Goetz, F., Wensch-Dorendorf, M., Koelln, M., & Zeyner, A. (2019). Chewing patterns in horses during the intake of variable quantities of two pelleted compound feeds differing in their physical characteristics only. Research in Veterinary Science, 125, 189–194. https://doi.org/10.1016/j.rvsc.2019.06.014
Details anzeigen
Buch, J. (n.d.). Salmonellenreduktion - Butyrat ein Weg? In Tierernährung für Tierärzte – Im Fokus: Die Fütterung von Schweinen (pp. 101–104). https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00002860
Details anzeigen
Buch, J.-M. (2019). Untersuchungen zu Effekten des Zusatzes einer Kombination verschiedener Monoglyceride zum Mischfutter auf den Erfolg einer experimentellen Infektion mit Salmonella Typhimurium und auf die Translokation bei Absetzferkeln (1. Auflage) [DVG]. https://elib.tiho-hannover.de/receive/tiho_mods_00000182
Details anzeigen